Tarta Czekoladowo-Truskawkowa Z Serem Śmietankowym
Jedna porcja zawiera 333 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Za $1.03 za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka mąki, polewy do lodów krówkowych, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Tarta Z Twarogiem Truskawkowym, Tarta Z Twarogiem Truskawkowym, oraz Tarta Z Kruszonką Z Twarogiem Truskawkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 °. W małej misce połącz pierwsze pięć składników;naciśnij na spód i do góry boki nie natłuszczonego 9-calowego. karbowana tarta z wyjmowanym dnem.
Piec 12-15 minut lub do zestalenia Skórki. Ostudzić na ruszcie.
W innej małej misce ubij serek śmietankowy, cukier cukierniczy i wanilię na gładką masę.
Rozłóż na dnie przygotowanej Skórki. Ułóż połówki truskawek, ściętą stroną do dołu, na nadzieniu. Przykryj i wstaw do lodówki co najmniej 1 godzinę.
Tuż przed podaniem skrop polewą krówki na tarcie. Przechowuj resztki w lodówce.