Tarta Cytrynowo-Malinowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty cytrynowo-Malinowej. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 170 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jaj, cytryna bar mix, woda, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta bezowa cytrynowo-malinowa, Tarta z malinami, cytryną i frangipanem, oraz Biała czekolada tarta cytrynowa z sosem malinowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. W średniej misce, połączyć zawartość opakowania napełniania z Bar mix, wody i jaj; dobrze wymieszać. Odstawić.
Naciśnij wymieszać suchą skorupę w dnie nieoczyszczonej 9-calowej patelni springform.
Piec w temperaturze 177°. przez 10 minut.
Ponownie wymieszać nadzienie; zalać gorącą skórką.
Piec dodatkowe 25 do 30 minut lub do góry zaczyna brązowieć. Ostudzić 45 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Aby służyć, ułóż maliny na wierzchu tarty. W razie potrzeby posypać cukrem pudrem. Uruchom nóż wokół krawędzi tart; usunąć boki patelni. Mokrym nożem pokroić w kliny, aby służyć.