Tarta Cytrynowo-Jagodowa
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś jagody, jajko, Serek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Jagodowo-Cytrynowa, Tarta Jagodowa Z Twarogiem Cytrynowym Mascarpone, oraz Tarta cytrynowo-Jagodowa ze skórką kokosową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. w małej misce, wymieszać wszystkie składniki crust aż do formy ciasta. Mocno i równomiernie docisnąć ciasto do dna i do boku niełuskanej patelni o wymiarach 9x1 cali, używając mąki.
Piec 13 do 15 minut lub do jasnego złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 45 minut.
W małej misce, beat lemon curd i twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka.
Rozłożone na skorupie. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, aż lekko twarde. Tuż przed podaniem ułóż jagody na mieszance cytrynowej.