Tarta Cebulowa Vidalia
Vidaliańskie tarty cebulowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Vidalian Dip Cebulowy, Vidalian Dip Cebulowy, oraz Vidalian Dip Cebulowy.
Instrukcje
Roztopić 2 Łyżki. masło w dużej, ciężkiej patelni na małym ogniu.
Dodać cebulę, 1/2 łyżeczki. sól i tymianek; gotować do miękkości i lekko rumiane, 30 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Umieść jeden stojak w górnej trzeciej części piekarnika, a drugi w dolnej trzeciej; Rozgrzej piekarnik do 204°. Płaszcz 2 blachy do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Mąkę wymieszać, proszek do pieczenia, cukier i pozostałą 1/2 łyżeczki. sól w misce.
Wytnij pozostałe 6 łyżek. masło na małe kawałki i dodać do mieszanki mąki.
Pokroić na maśle palcami, 2 nożami lub blenderem do ciast, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę. Mleko mieszaj widelcem, aż mąka będzie równomiernie zwilżona.
Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię i połączyć w jeden kawałek obsypanymi mąką rękami. Ciasto podzielić na 48 kopców (około 1/2 łyżki. każdy); zwinąć każdy w kulkę i umieścić na blasze do pieczenia. Łyżeczką miarową wciśnij wciśnięcie w środek każdej kulki. Łyżka mieszanki cebuli w wgłębienia.
Piec, obracając patelnie w połowie, aż złoty, 12 do 15 protokół.