Tarta brzoskwiniowa ze skórką wyspową

Tarta brzoskwiniowa ze skórką wyspową
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 247 kalorii, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brzoskwiń, konfitury morelowe, rum i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Tarta brzoskwiniowo-Jeżynowa z płatkami owsianymi-Ciasteczkowa, Tarta brzoskwiniowo-Jeżynowa z płatkami owsianymi-ciasteczkowa, oraz Kremowa tarta brzoskwiniowa z dymną skórką migdałową.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn