Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 292 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Jeśli 69 centów za porcję spada w budżecie, tarta bezowa z limonką może być super Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka zwykłego soku z limonki, niebielona mąka uniwersalna, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Bezowa Z Limonką, Tarta Bezowa Z Limonką, oraz Tarta Bezowa Z Limonką.
Instrukcje
1
Ubij jajka, żółtka,cukier, sok z limonki, sok z cytryny i grubą sól w metalowej misce. Ustaw miskę nad średnimiosłonek gotującej się wody (nie pozwól, aby kubek miski dotykał wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Gruboziarnista
Sok Z Cytryny
Sok Z Limonki
Cukier
Woda
żółtko Jaja
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ubijakostatnio, aż twaróg lekko zgęstnieje istant-Czytaj termometr włożony do twarożków 60° przez 3 minuty, 5 do 6 minut (nie pozostawić do wrzenia).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
3
Usunąć łuskę z wody. Stopniowo ubijaj masło po kilka kostek na raz, aż będzie gładkie, pozwalając kostkom masła stopić się przed dodaniem więcej. Odcedzić twaróg przez drobne sito w małej misce. Naciśnij folię bezpośrednio na powierzchnię twarogu i chłód overnight.DO AHEAD: twarog Limonkowy może być wykonany 2 dniahead. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Twaróg Limonkowy
Masło
Woda
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Sito
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Za pomocą miksera elektrycznego, beatbutter, Serek i cukier w mediumbowl do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2
Dodać mąkę i sól i obrać tylko do wymieszania. Zbierz ciasto do kulki; spłaszczyć na dysku. Owinąć w folię iChill co najmniej 1 godzinę. DO AHEAD: może być wykonany1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce. Lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej przed rozwałkowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Sól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Rozwałkować doughon lekko mąki powierzchni roboczej do 11-to12-calowy Okrągły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
5
Przenieś na 9-calową patelnię z wyjmowanym dnem. Naciśnij ciasto ontobottom i się boki patelni. Trim doughoverhang do 1/2 cala, a następnie złożyć zwis w, tworząc podwójne grube boki rozciągające 1 / 4inch powyżej boków patelni. Przekłuj skórkę widelcem. Zamrozić skórkę 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Skórka z linii z folią; wypełnić suszoneśrodki lub ciężarki ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
7
Piec, aż skorupa jest ustawiona, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Usunąć folię i fasolę.Kontynuuj piec, aż skorupa będzie złoty igotowane przez, o 20 minut dłużej.Chłodne skórki całkowicie w patelni na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
Patelnia
9
Rozłóż twaróg równomiernie w upieczonej skórce. Chill, robiąc bezę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1
Za pomocą miksera elektrycznego, beategg białka w dużej misce na średniej prędkościuntil spieniony. Zwiększ prędkość do średnio wysokich i bij, aż utworzą się miękkie szczyty.Stopniowo dodawać cukier i cukier puder 1 łyżka na raz; ubijać, aż beza będziebardzo gęsta i błyszcząca, około 5 minut. Beatin wanilia i gruba sól koszerna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruba Sól Koszerna
Cukier Puder
Wanilia
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Łyżka bezy w dollops na szczycie twarogu, a następnie rozprowadzić i obrócić dekoracyjnie nożem. Używając palnika kuchennego, brązowieją się w plamy, tworząc białe i zimne szczyty i doliny. Schłodzić co najmniej 1 godzinę przed podaniem. DO AHEAD: może być wykonany 4 godziny wcześniej. Przechowywać w lodówce.