Tarta Bakewell z konfiturami malinowymi

Tarta Bakewell z konfiturami malinowymi
Need a deser wegetariański? Tarta Bakewell z konfiturami malinowymi może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 406 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cukier, woda z lodem, prażone migdały marconan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tarta z podwójnymi malinami Jamesa Martina, Tarta Bakewell, oraz Tarta Bakewell.

Instrukcje

1
Wymieszaj mąkę, cukier i sól w procesorze 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
2
Dodać masło. Używając zakrętów on / off, pokrój do bardzo grubej formy posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodaj 3 łyżki wody z lodem. Mieszaj, aż utworzą się wilgotne grudki, dodając więcej wody z lodem przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w folię; schłodzić 1 godzinę. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.Przed zwinięciem krótko zmiękczyć w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozwałkować ciasto na powierzchni mąki do 12 - do 13-calowy Okrągły.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Przenieś ciasto na 9-calową patelnię z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
7
Odciąć wszystkie, ale 1/2 cala zwis i złożyć, naciskając ciasto przyjść 1/4 do 1/3 cala wyżej niż boki patelni. Zamrozić skórkę, aż będzie jędrna, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Ciasto wyłożyć folią i suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Piec ciasto, aż strony są ustawione, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Usunąć folię i fasolę.Kontynuuj piec, aż skorupa będzie blady złoty, piercing z widelcem, jeśli skorupa pęcherzyki, 12 do 15 minut dłużej. Schłodzić na półce 30 minut.Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Konfitury malinowe rozłożyć równomiernie na dnie Skórki. Zeskrobać nasiona z połówek fasoli wanilii do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
WaniliaWanilia
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj cukier i zmiksuj z tyłu widelca, aby równomiernie rozprowadzić nasiona wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
NasionaNasiona
CukierCukier
3
Dodać masło, żółtka, białka, ekstrakt z migdałów i sól; ubić toblend. Migdały drobno zmielić w procesorze; wymieszać do nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
MigdałyMigdały
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wlać nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec tarta aż zbrązowieje na górze i ustawić w centrum, 30 do 35 protokół. Schłodzić na stojaku, aż tylko lekko ciepłe, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Push up tart Pan bottom to release tart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
7
Podawać lekko ciepłe lub w temperaturze pokojowej z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
8
* Delikatne hiszpańskie migdały, które są zwykle sprzedawane prażone i solone; dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną i sklepach z żywnością naturalną oraz od latienda.com.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
9
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn