Tarka z ziemniaków i rzepy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zapiekanki ziemniaczanej i rzepy. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, ziemniaki russet, pół na pół, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarka z ziemniaków i rzepy, Ziemniaczana Rzepa Pieczarka, oraz Tłuczone ziemniaki i rzepa Gratin.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Połącz pierwsze 6 składników w ciężkim średnim rondlu. Przynieś na wolnym ogniu.
Ułóż ziemniaki i rzepy w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali, na przemian i lekko nakładając się na siebie.
Wlać ciepłą mieszankę kremu.
Piec, aż warzywa będą miękkie i top jest złoty brąz, o 45 protokół. Lekko ostudzić, następnie podawać.