Tarka Z Rzepy

Tarka Z Rzepy
Rzepa Gratin może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 673 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz młodą rzepę,, chleb, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Tarka Z Rzepy, Tarka Z Rzepy, oraz Tarka Z Rzepy.

Instrukcje

1
Surowe plastry rzepy blanszować: Rozgrzej piekarnik do 163°. surowe plastry rzepy blanszować w osolonej wrzącej wodzie przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wyjąć z wody i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Chleb, plastry rzepy, cebula, ser w naczyniu do zapiekania: Wnętrze naczynia do zapiekania zalać oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
RzepaRzepa
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
4
Ułożyć warstwę chleba na dnie naczynia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
5
Warstwę na połowie plasterków rzepy w jednej warstwie, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
RzepaRzepa
6
Warstwa na wszystkich cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Posypać połową sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8
Dodaj kolejną warstwę chleba, rzepy i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
9
Ponownie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1
Umieść zapiekankę na górnym stojaku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Piec w temperaturze 325 ° F przez 25 minut. Przez ostatnie kilka minut, jeśli chcesz, a używasz patelni (metalowej lub ceramicznej), która może bezpiecznie poradzić sobie z temperaturami pieczenia, piecz przez kilka minut, aby brązowo u góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 10 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn