Tarka Z Rzepy

Tarka Z Rzepy
Rzepa Gratin może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 673 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz młodą rzepę,, chleb, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Tarka Z Rzepy, Tarka Z Rzepy, oraz Tarka Z Rzepy.

Instrukcje

1
Surowe plastry rzepy blanszować: Rozgrzej piekarnik do 163°. surowe plastry rzepy blanszować w osolonej wrzącej wodzie przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyjąć z wody i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Chleb, plastry rzepy, cebula, ser w naczyniu do zapiekania: Wnętrze naczynia do zapiekania zalać oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
RzepaRzepa
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
4
Ułożyć warstwę chleba na dnie naczynia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
5
Warstwę na połowie plasterków rzepy w jednej warstwie, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
RzepaRzepa
6
Warstwa na wszystkich cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Posypać połową sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
8
Dodaj kolejną warstwę chleba, rzepy i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
9
Ponownie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1
Umieść zapiekankę na górnym stojaku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec w temperaturze 325 ° F przez 25 minut. Przez ostatnie kilka minut, jeśli chcesz, a używasz patelni (metalowej lub ceramicznej), która może bezpiecznie poradzić sobie z temperaturami pieczenia, piecz przez kilka minut, aby brązowo u góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 10 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn