Tapioka Ananasowo-Kokosowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Tapiokanu ananasowo-kokosowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 199 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kokos, mleko kokosowe, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Budyń z tapioki z ananasem i kokosem, Świeży Ananas Tapioka, oraz Pudding Z Tapioki Kokosowej.
Instrukcje
Płaszcz 4-quart elektryczny powolny kuchenka z gotowania sprayu.
Cukier, tapioka i mleko kokosowe połączyć w wolnej kuchence, mieszając trzepaczką. Przykryć i gotować na niskim przez 2 godziny lub aż większość tapioka jest przezroczysta. (Pudding będzie cienki.)
Umieścić jajko w średniej misce; wymieszać trzepaczką.
Dodaj 1/2 szklanki gorącej mieszanki tapioki do jajka, ciągle mieszając trzepaczką. Wymieszać mieszaninę jaj do pozostałej mieszaniny tapioki w powolnej kuchence. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 30 minut. Wyłącz powolną kuchenkę. Ananas wymieszać do mieszanki tapioki; przykryć i odstawić 30 minut.
Podawać na ciepło lub schłodzone. Każdą porcję ułożyć z prażonym kokosem.