Tapenade
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj tapenady. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 534 kalorie, 51g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.52 za porcję. Jeśli masz czosnek, kapary, oliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Tapenade, Wee Tapenade, oraz Tapenada Figowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść oliwki, czosnek, kapary i tyle oliwy z oliwek, aby pasta w pojemniku blendera lub robota kuchennego. Zmiksować lub przetworzyć do uzyskania gładkości.
Wyjąć do miski. Włóż filety z sardeli, tuńczyka i ich oleje oraz oliwę z oliwek do pojemnika i zmiksuj na pastę. Następnie mieszamy w pierwszej mieszaninie i koniaku do gęstej czystej. Smak przypraw. Nie będzie potrzebował soli, ze względu na anchois, ale może potrzebować więcej koniaku, świeżo zmielonego czarnego pieprzu, odrobiny Tabasco lub odrobiny tymianku lub letniego pikantnego.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;