Tapenada Z Nasion Pomarańczy I Kopru Włoskiego
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotna przyprawa? Tapenada z nasion pomarańczy i kopru włoskiego może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 1G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z finecooking.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sardeli, sok pomarańczowy z Walencji, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Grzanki z Tapenadą z pomarańczy i kopru włoskiego, Sos Żurawinowy Z Pestkami Pomarańczy I Kopru Włoskiego, oraz Piersi z kurczaka z dodatkiem pomarańczy-kopru włoskiego-oliwki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść oliwki, oliwę z oliwek, kapary, sok pomarańczowy, anchois, skórkę pomarańczową, czosnek i nasiona kopru włoskiego w maszynce. Pulsuj kilka razy, aby uzyskać prawie gładką pastę. Doprawić do smaku pieprzem.
Oceń ten przepis i zobacz opinie