Tapas: Suszony Dorsz I Ciasto Ziemniaczane

Tapas: Suszony Dorsz I Ciasto Ziemniaczane
Przepis Tapas: suszony dorsz i ciasto ziemniaczane jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. To danie główne ma 768 kalorii, 87g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $7.17 za porcję. Mieszanka jajko, czosnek, dorsz wcześniej namoczone, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Tapas z grzybów i gniecionych jaj (Tapas de Setas con Huevo), Tapas Z Dorsza I Ziemniaków, oraz Tapas Czosnkowo-Ziemniaczany.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia66
Magazyn