Tandoori Harvest Sandwich
Tandoori Harvest Sandwich wymaga około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje 89 centów za porcję. Jeśli masz jarmuż, cydr jabłkowy, ser asiago i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sadownicze Żniwa Kanapka Z Indykiem, tandoori aloo lub aloo tikka, jak zrobić tandoori aloo, oraz Black Eyed Peas Sandwich ~ Lobia Sandwich ~ Indian Sandwich s.
Instrukcje
Gotować boczek w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Usuń boczek na papierowym ręcznikiem wyłożonym talerzu, utrzymując kapiele na patelni; zmniejszyć ciepło do średniego.
Połączyć jabłko, jarmuż, przyprawa tandoori, pieprz cayenne, i jabłecznik z kapieli na gorącej patelni.
Skropić olej na mieszaninie jabłek; gotować i mieszać, aż jarmuż zacznie mięknąć, 5 do 7 minut.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Mieszankę jarmużu podzielić między dolną połówkę bułek obiadowych. Top z boczkiem i serem Asiago; zakończyć kanapki przez polewa z górnej połowy bułek.