Ciepła tarta cebulowa z tymiankiem
Ciepła tarta cebulowa z tymiankiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 250 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz liście tymianku, cebulę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Vidaliańska tarta cebulowa z boczkiem, lokalnym miodem i świeżym tymiankiem, Ciepła sałatka z kurczaka z cytryną i tymiankiem, oraz Ciepła sałatka z tymianku-Crusted tuńczyk & rukola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę obieramy i kroimy na pół przez korzeń. Przyciąć końce, a następnie julienne cebulę wzdłuż.
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i tymianek i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 10 do 15 minut lub aż cebula jest głęboki złoty kolor. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Utrzymuj ciepło, aż będzie gotowe do podania.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 204°.
Cebulę obieramy i kroimy na pół przez korzeń. Przyciąć końce, a następnie julienne cebulę wzdłuż.
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i tymianek i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 10 do 15 minut lub aż cebula jest głęboki złoty kolor. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Utrzymuj ciepło, aż będzie gotowe do podania.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozłóż arkusz ciasta francuskiego na lekko posmarowanej mąką powierzchni roboczej i Odwróć, aby zapobiec rozdwajaniu się zagnieceń. Delikatnie poklepać, aby spłaszczyć arkusz.
Korzystanie 1-calowy Okrągły karbowany foremka do ciastek, stempel się 6 rund i przenieść do ungreased blachy do pieczenia.
Piec przez 8 do 10 minut lub aż dmuchane i złoty kolor.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Był również czterokrotnie nominowany do Nagrody Jamesa Bearda dla najlepszego szefa kuchni na Środkowym Zachodzie, zdobywając nagrodę w 200
Tru, która otworzyła swoje podwoje w maju 1999 roku, została nominowana do Nagrody Jamesa Bearda w 2000 roku dla najlepszej nowej restauracji i uznana za jedną z 50 najlepszych restauracji na świecie przez Condé Nast Traveler. Tramonto jest współautorem, wraz ze swoim partnerem Gale Gand, amerykańskich Brasseries i jajek z mąki maślanej.Mary Goodbody jest znaną w kraju pisarką i redaktorką żywności, która pracowała nad ponad czterdziestoma pięcioma książkami. Jej ostatnie tytuły to Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook i Back To The Table. Jest redaktorką kwartalnika IACP Food Forum, pierwszą redaktorką naczelną magazynu Cooks, a także redaktorem naczelnym magazynu Choc-olatier i magazynu Pastry Art & Design.Tim Turner jest uznanym w kraju fotografem kulinarnym i stołowym. Jest dwukrotnym zdobywcą nagrody Jamesa Bearda za najlepszą fotografię kulinarną, ostatnio w 200
Jego wcześniejsze projekty to Charlie Trotters Recipes, Charlie Trotter 's Meat and Game, The Inn at Little Washington, Norman' s New World Cuisine (by Norman Van Aken), Jacques Pepin ' s Kitchen i American Brasserie.
Dodaj notatki moje notatki
To był całkiem dobry przepis. Instrukcje są lekko wadliwe dodałem śmietanę i kilka grzybów za drugim razem zrobiłem to, aby nadać mu więcej substancji i to był ogromny hit. Zrobię to ponownie, ale z tymi zmianami.
AuntJenny z Denver, NC w dniu 07/13/11
Zaznacz, jeśli nieodpowiednie
Zobacz wszystkie recenzje " autor: {{=reviewer
Ciasto Filo / Ciasto Francuskie
{{ _.each(items, function (item) { }}
Więcej przepisów od Bon Appétit
Ciasto: ślepe pieczenie skorupy ciasta
Ciasto: Robienie kraty-Top Crust
Ciasto: przygotowanie wierzchniej Skórki
Przenoszenie Ciasta Na Ciasto
Ciasto: robienie ciasta w maszynce kuchennej
Ciasto: robienie ciasta ciasto ręcznie
Ciasta: wypiekanie ciasta ręcznie
Ciasta: przenoszenie ciasta na patelnię
Ciasta: zaciskanie krawędzi Skórki
Ciasta: Wstępne Przygotowanie Skórki Dolnej
Techniki Ogólne: Krem Do Bicia
Fougasse z ziołami prowansalskimi
Pieczona Kura Kornikowa z pikantną salsą owocową
Galette jabłkowa z pomarańczą
Placki z krewetkami i słodkimi ziemniakami z sosem Chayote Slaw i Chipotle
Kanapki Z Makaronem Linzer
Ciasto Z Syropem Klonowym
Farinata z szałwią, oliwkami i cebulą
przejdź do mojego pudełka z przepisami