Talerz marynowanych gruszek i sera
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepisy do pudełka z przepisami, marynowane gruszki i półmisek sera mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 456 kalorii, 17g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.93 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. 25 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet jabłkowy, jędrny kozi ser, ziarnko gorczycy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 48%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gruszki marynowane, Gruszki Marynowane, oraz Marynowane Gruszki Seckel.
Instrukcje
Ocet, cukier i przyprawy umieścić w dużym rondlu z 500 ml wody.
Podgrzać delikatnie, aby stopić cukier. W międzyczasie obrać gruszki, podzielić na pół, a następnie wyjąć rdzeń łyżeczką lub melonem.
Dodaj gruszki do patelni, powinny być prawie pokryte płynem, a następnie gotuj na wolnym ogniu przez 25-30 minut. Przetestuj gruszki czubkiem noża, które powinny być po prostu delikatne. Wyjąć łyżką szczelinową i włożyć do dużego słoika do pieca lub kilku mniejszych. Zagotować płyn do około 600 ml, a następnie zalać gruszkami do przykrycia. Przed podaniem zapieczętować i przechowywać w lodówce do tygodnia.
W Boże Narodzenie wyjmij gruszki z lodówki, aby osiągnęły temperaturę pokojową. Aby służyć, grubo pokroić i tosty chleb i pokroić ser w cienkie kliny. Wyjmij gruszki ze słoika i ułóż je serem na dużym talerzu lub desce, a następnie rozetrzyj liśćmi.