Need a dairy free main course? Tajwańska zupa z makaronem wołowym może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 1228 kalorii, 50g białka, oraz 77 g tłuszczu. Na 5,71 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ząbki czosnku, szalotki, makaron pszenny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mandarynki można śledzić to danie główne z Tangerine Tea Cakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tajwańska Zupa Z Makaronem Wołowym, Tajwańska Zupa Z Makaronem Wołowym, oraz Tajwańska Zupa Z Makaronem Danzai.
Instrukcje
1
Przynieś wodę, sos sojowy, wino ryżowe, brązowy cukier, imbir, białe części szalotki, czosnek, łodygi kolendry, skórka mandarynki, anyż Gwiaździsty i płatki czerwonej papryki do wrzenia w garnku 5 - do 6-quart, a następnie zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ramię
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
Wino Ryżowe
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Mandarynka
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać żeberka i delikatnie gotować na wolnym ogniu, pokryte, obracając od czasu do czasu, aż mięso będzie bardzo miękkie, ale nie rozpada się, 2 1/4 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Pozostawić mięso w płynie do gotowania, odkryte, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Przenieś mięso na deskę do krojenia szczypcami i odrzuć kości i membrany, a następnie pokrój mięso w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/2 cala. 3
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
5
Wlać bulion wołowy przez sito wyłożone gazą do miski i wyrzucić ciała stałe. Odtłuścić tłuszcz z płynu do gotowania i przenieść płyn do 3-litrowego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać bulion z kurczaka i mięso i podgrzać zupę na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
7
Tymczasem, gotować makaron w garnku 6-do 8-quart (niesolone) wrzącej wody do miękkości, o 7 minut (14 do 15 minut dla linguine).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
8
Makaron dobrze osuszyć w durszlaku i podzielić na 4 duże miski do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Bulion z kadzi nad makaronem i top z mięsem, zielenina szalotka, kiełki fasoli, marynowane musztardy, gałązki kolendry, i czerwony chile (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Musztarda
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 Krople Sosu Sojowego
Czerwona Papryka Chili
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
10
* Dostępne na niektórych rynkach azjatyckich.
11
** Dostępne na niektórych rynkach azjatyckich i Uwajimaya (800-889-1928).
1
Bulion mięsny i wołowy można gotować i odcedzać 3 dni wcześniej. Całkowicie schłodzić, odsłonić, następnie schłodzić mięso w bulionie, przykryć. Odtłuścić tłuszcz przed dodaniem bulionu z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala