Tajskie Kubki Z Kapustą Wołową
Tajskie kubki z kapustą wołową to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kolendrę, sos rybny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Tajskie Okłady Z Kapusty Wołowej, Tajska marynowana Sałatka z kapusty wołowej z ciepłą szalotką Vinaigrette, oraz Zapiekanka Z Kapusty Wołowej (Leniwe Bułeczki Z Kapustą) - Bezmleczna.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Dodać imbir i czosnek; gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Dodać wołowinę; gotować 5 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Pozostałe 1/2 łyżeczki oleju, cukier i kolejne 4 składniki (przez pieprz) wymieszać w dużej misce.
Dodaj mieszaninę wołowiny, cebula, i kolendra; wrzucić dobrze.
Na każdym z 4 talerzy umieścić po 2 liście kapusty; mieszaninę wołową podzielić równomiernie między liście. Top każdej porcji z 1 1/2 łyżeczki orzeszków ziemnych.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.