Przepis tajski sos Barbecue może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 55 minut. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 705 kalorii, 12g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $7.29 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako drogi sos do Dzień Ojca. Jeśli masz cebulę, brązowy cukier, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Tajski Kurczak Z Grilla, oraz Tajskie Kotlety Wieprzowe Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej olej sezamowy i ugotuj cebulę (uważaj, olej sezamowy ma niską temperaturę zapłonu i łatwo się pali).
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego Sezamu
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2
Dodać imbir i gotować 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
3
Dodać pozostałe składniki i gotować 20 protokół.Odcedzić i gotować kolejne 20 minut.To będzie dobrze przechowywać w lodówce.