Tajska Sałatka Z Owocami Morza
Przepis tajska Sałatka z owocami morza może zaspokoić Azjatyckie pragnienie w około 20 minut. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 24g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 3,84 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś wstępnie cebulę, sos rybny, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tajska Zupa Z Owoców Morza, Tajskie Curry Z Owocami Morza, oraz Tajskie zielone Curry z owocami morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 1/4 szklanki wody na wolnym ogniu na dużej patelni.
Dodaj przegrzebki do patelni; przykryć i gotować 3 protokół lub do czasu zakończenia.
Wyjąć przegrzebki z patelni z łyżką szczelinową; pat przegrzebki suche ręcznikami papierowymi.
Umieść przegrzebki w dużej misce.
Dodaj krewetki do gotującej się wody na patelni; przykryć i gotować 3 minut lub do czasu zakończenia.
Dobrze odcedzić; dodać do przegrzebków.
Podczas gdy przegrzebki i krewetki gotować, połączyć sok z limonki, sos rybny, cukier, i chile wklej; wymieszać do rozpuszczenia cukru.
Dodaj mieszaninę soku, papryka, i pozostałe składniki do mieszaniny przegrzebek; wrzucić delikatnie połączyć.