Tajska Pizza Przystawka

Tajska Pizza Przystawka
Przepis tajska przystawka Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 3 godziny. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 32. Mieszanka półksiężycowych rolek obiadowych) ciasto półksiężycowe, mielony imbir, kremowe masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szaszłyki Z Przystawkami Z Kurczaka Tajskiego, Przystawka Veggie Pizzan, oraz Pizza Przystawka Tunan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Jeśli używasz półksiężyca: rozwiń obie puszki ciasta; oddziel na 4 długie prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolki Półksiężyc ChłodniczyRolki Półksiężyc Chłodniczy
CiastoCiasto
3
Umieść prostokąty w patelni o wymiarach 15x10x1 cali; naciśnij na dole i na górze, aby utworzyć skorupę. Jeśli używasz arkuszy ciasta: rozwiń obie puszki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieść prostokąty w patelni o wymiarach 15x10x1 cali; naciśnij na dole i na górze, aby utworzyć skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec 13 do 17 minut lub do złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
W małej misce, wymieszać krem ser rozprzestrzeniania, masło orzechowe, imbir i mielonej czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek Kremowy Do SmarowaniaSerek Kremowy Do Smarowania
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Rozprowadzić na schłodzonej skorupie. Wierzch z marchewką, papryką, ogórkiem i orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
OgórekOgórek
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
MarchewMarchew
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do 2 godzin przed podaniem.
9
Tuż przed podaniem posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
10
Pokroić w kwadraty.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn