Tajny Składnik (Chipotle): Smażona Ryba Smażona Na Gorąco Chipotle

Tajny składnik (Chipotle): Smażona ryba smażona na gorąco Chipotle może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 59 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę kukurydzianą, maślankę, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tajny Składnik (Chipotle): Podwójna Papryka Red Hot Chipotle Slaw, Sekretny składnik (Chipotle): Chipotle BBQ piekarnik żeberka, oraz Sekretny Składnik (Chipotle): Chipotle Ketchup dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze zmiksuj razem maślankę, Chipotle i adobo.
Umieść w dużej plastikowej torebce z rybą i marynuj przez 1 godzinę.
Ciepła 1 cal oleju w patelni żeliwnej, aż osiągnie 191°.
Wymieszać sól, mąkę i mąkę kukurydzianą. Pogłębiać ryby w powłoce,a następnie smażyć, po dwa na raz, przez 3 minuty, aż do złotego koloru.
Podawać z cytrynowymi klinami lub na bułce z chipotle cole slaw.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.