Tagliata z rozmarynem i czosnkiem ziemniaki

Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Tagliata z rozmarynem i ziemniakami czosnkowymi może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 108 g tłuszczu, oraz w sumie 1530 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu winnego, kilka gałązek rozmarynu, ziaren pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana Tagliata żeberkowa z rukolą i ziemniakami, Pokrój Ribeye z oliwą z oliwek, czosnkiem i ziołami (Tagliata), oraz Tagliata (cięta) Ribeye z oliwą z oliwek, czosnkiem i pietruszką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiażdżyć ząbki czosnku płaską stroną noża, aby je posiniaczyć i włożyć do dużej torby zamrażarki.
Dodać pieprzu, naciskając na nich z zewnątrz worka z końcem wałka do ciasta lub puszki zupy je siniaki. Teraz dodać stek, ćwiartki cebuli, oliwa z oliwek, ocet i sos Worcestershire i wymieszać do połączenia. Zamknij worek i umieść go w naczyniu, aby zapobiec wyciekom. Przechowywać w lodówce przez około 12 godzin lub marynować w temperaturze pokojowej do 2 godzin. Etap marynowania jest krytyczny, więc nie skracaj go.
Przynieś stek do temperatury pokojowej przed gotowaniem na patelni przez około 6 do 7 minut na boku; trudno powiedzieć dokładnie, jak długo to potrwa, ponieważ zależy to od tego, jak lubisz swoje mięso. Lubię mój całkiem dobrze jeszcze trzęsie i drży na talerzu, więc przygotuj się na gotowanie go dłużej, jeśli chcesz lepiej zrobione mięso. Przetestuj przez szturchanie przed rozpoczęciem szturchania noży: jeśli jest bardzo miękki i sprężysty, jest niebieski; sprężysty, Rzadki; sprężysty, ale z oporem, średnio Rzadki do Średniego w zależności od tego oporu; twardy, cóż, znasz odpowiedź na to.
Wyjmij stek i połóż go na dużym kawałku folii, posyp solą, a następnie zawiń całą paczkę w inny kawałek folii i pozostaw na 10 minut przed wyrzeźbieniem cienko, poprzecznie (Po przekątnej). Ułożyć na talerzu wyłożonym liśćmi rukoli. Połóż talerz ćwiartek cytrynowych na stole, aby wycisnąć mięso podczas jedzenia.
Podawać z ziemniakami na boku.
Zmiażdżyć ząbki czosnku płaską stroną noża, aby je posiniaczyć i włożyć do dużej torby zamrażarki.
Dodać pieprzu, naciskając na nich z zewnątrz worka z końcem wałka do ciasta lub puszki zupy je siniaki. Teraz dodać stek, ćwiartki cebuli, oliwa z oliwek, ocet i sos Worcestershire i wymieszać do połączenia. Zamknij worek i umieść go w naczyniu, aby zapobiec wyciekom. Przechowywać w lodówce przez około 12 godzin lub marynować w temperaturze pokojowej do 2 godzin. Etap marynowania jest krytyczny, więc nie skracaj go.
Przynieś stek do temperatury pokojowej przed gotowaniem na patelni przez około 6 do 7 minut na boku; trudno powiedzieć dokładnie, jak długo to potrwa, ponieważ zależy to od tego, jak lubisz swoje mięso. Lubię mój całkiem dobrze jeszcze trzęsie i drży na talerzu, więc przygotuj się na gotowanie go dłużej, jeśli chcesz lepiej zrobione mięso. Przetestuj przez szturchanie przed rozpoczęciem szturchania noży: jeśli jest bardzo miękki i sprężysty, jest niebieski; sprężysty, Rzadki; sprężysty, ale z oporem, średnio Rzadki do Średniego w zależności od tego oporu; twardy, cóż, znasz odpowiedź na to.
Wyjmij stek i połóż go na dużym kawałku folii, posyp solą, a następnie zawiń całą paczkę w inny kawałek folii i pozostaw na 10 minut przed wyrzeźbieniem cienko, poprzecznie (Po przekątnej). Ułożyć na talerzu wyłożonym liśćmi rukoli. Połóż talerz ćwiartek cytrynowych na stole, aby wycisnąć mięso podczas jedzenia.
Podawać z ziemniakami na boku.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ziemniaki umyć i osuszyć, ale nie obrać i pokroić w około 3/4-calową kostkę. Wrzucić z olejem na dużej blasze do pieczenia, za pomocą rąk dobrze wymieszać. Włóż kilka rozdartych gałązek rozmarynu i piecz przez około godzinę, obracając raz lub dwa razy w tym czasie, aż będą cudownie chrupiące i złociste, ale nadal miękkie w środku. Po zakończeniu wyjąć na duży talerz i posypać solą.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ziemniaki umyć i osuszyć, ale nie obrać i pokroić w około 3/4-calową kostkę. Wrzucić z olejem na dużej blasze do pieczenia, za pomocą rąk dobrze wymieszać. Włóż kilka rozdartych gałązek rozmarynu i piecz przez około godzinę, obracając raz lub dwa razy w tym czasie, aż będą cudownie chrupiące i złociste, ale nadal miękkie w środku. Po zakończeniu wyjąć na duży talerz i posypać solą.