Tacos Z Rybami

Tacos Z Rybami
Tacos z ryb to meksykański przepis, który służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka szalotki, limonki, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Podobne przepisy to Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dla ryb: w misce, połączyć olej, przyprawy, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzyprawyPrzyprawy
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj rybę i upewnij się, że każdy kawałek jest pokryty marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
1
Włóż majonez, czosnek, miętę, kminek i sok z limonki do robota kuchennego. Whizz aż gładka. Doprawić solą, pieprzem i w razie potrzeby sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MajonezMajonez
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
KminekKminek
MiętaMięta
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Wlać do miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Chwyć dużą, nieprzywierającą patelnię saute i ogrzej ją delikatnie na średnim ogniu; nie ma potrzeby dodawania oleju, ponieważ ryba jest już pokryta olejem. Po ogrzaniu (przetestuj, posypując trochę wody do patelni, jeśli skwierczy i odparuje, jesteś gotowy), umieść każdy kawałek ryby na patelni. Powinien skwierczeć delikatnie, ale mocno, gdy uderzy w patelnię. Gotować, aż gotowane przez, ale nadal wilgotne, o 3 protokół na stronę. Ryba powinna łatwo płatkować widelcem. Nie przegotuj ryb! Będzie okropnie smakować!
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjmij rybę z patelni i podawaj natychmiast z rozgrzanymi tortillami. Kładę lekką warstwę kapusty na dnie, następnie sos, kilka kawałków ryby, szalotki, kilka plastrów pieprzu bananowego i wycisk limonki. A kiedy ryba jest skończona, możesz robić to, co ja, i robić tacos z kapusty - wszystko poza rybą! Tak dobrze!
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz BananowyPieprz Bananowy
Zielona CebulaZielona Cebula
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
KapustaKapusta
SOSSOS
RybyRyby
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn