Tacos Z Rybami
Przepis ryb Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 18 minut. Ten przepis sprawia, że 22 porcje z 72 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z mccormick.com posiada 2 wentylatory. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz mieszankę smażenia owoców morza, tortille z mąki, salsę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Wymieszać sos tatarski i salsę. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Wymieszać i bułkę tartą w płytkim naczyniu. Zwilżyć ryby wodą. Otrząśnij nadmiar. Rybę równomiernie obustronnie posmarować mieszanką okruchów chleba.
Umieść rybę w jednej warstwie na płytkiej patelni do pieczenia rozpylonej bez sprayu do gotowania.
Piec 10 do 12 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Rybę pokroić na 8 porcji.
Podawać w rozgrzanych tortillach. Wierzch z sosem tatarskim i pożądanymi dodatkami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.