Tacos Z Krewetkami Z Grilla
Przepis Grillowane krewetki Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Mieszanka masła, tortille kukurydziane, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Grillowane krewetki i ananasy Tacos, Chorizo i grillowane krewetki Tacos, oraz Chile Limonka Grillowane Krewetki Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem śmietanę, majonez, mleko i kminek. Odstawić. Skewer krewetki. (Jeśli używasz drewnianych szaszłyków, mocz je w wodzie na 10 minut wcześniej.) W małej misce, połączyć masło i czosnek. Rozgrzej grill gazowy do wysokości; dostosuj do średniego po 15 minutach. (Jeśli gotujesz na węglu drzewnym, pozwól, aby węgle się spaliły, dopóki nie zostaną pokryte szarym popiołem.)
Posmaruj szaszłykane krewetki masłem czosnkowym.
Umieść je na grillu z limonkami. Gotować około 4 minut z każdej strony lub aż krewetki są nieprzezroczyste i limonki są rumiane.
Zdjąć z grilla. Lekko posolić krewetki. Grilluj tortille przez 30 sekund z każdej strony, a następnie umieść w papierowej torbie, aby się ogrzać. Aby służyć, wyciągnij krewetki z szaszłyków i podziel je równomiernie między tortille. Top z kapustą, sosem śmietanowym, tomatillo salsa, i spritz z grillowanej limonki.Metoda deszczowy dzień: dusić krewetki i limonki o 4 cali od ciepła za pomocą czasów gotowania powyżej. Zawiń tortille w folię i podgrzewaj w piekarniku 350 F przez 15 minut lub zawiń je w serwetkę i kuchenkę mikrofalową przez 3 minuty.