Tacos z homarem z salsą z awokado
Tacos z homarem z salsą z awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 26g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 7,52 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz awokado, pieprz Jalapeno, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Spróbuj Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), Grillowana kanapka z homarem ze zwęgloną kukurydzą i salsą z awokado, oraz Tacos z kurczaka z salsą z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników i 1/2 łyżeczki soli w średniej misce; przykryć i schłodzić salsę, aż będzie gotowa do podania.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj pokrojoną czerwoną cebulę i czosnek; gotować 2 minuty lub aż zacznie zmiękać.
Dodaj kminek, chili w proszku i czerwoną paprykę i gotuj 1 minutę.
Dodaj mięso z homara i pozostałą 1/4 łyżeczki soli; gotować 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego.
Podgrzewaj tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Top każdej tortilli z 1/2 szklanki mieszanki homara i 1/2 szklanki awokado salsa.
Podawać z sałatą, czerwoną cebulą i kwaśną śmietaną.
Uwaga na wino: w tym roku Norren Graziano pomaga świętować 25-lecie Trellis z szefem kuchni Marcelem Desaulnierami i jego partnerem Johnem Curtisem. Do tego przepisu Noreen poleca 2001 Trimbach Gewrztraminer (14$).