Tacos Z Homarem W Stylu Puerto Nuevo
Tacos z homarem w stylu Puerto Nuevo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $3.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 35g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz chrupiącą salsę gruszkową, żywe homary, kliny limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Puerto Nuevo Burritos Z Homarem, Faszerowane Ziemniaki Po Portorykańsku, oraz Arroz con Pollo, portorykański styl dla # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij bardzo dużą miskę wodą z lodem. Przynieś dużą garnek wody do wrzenia. Zanurz 2 homary na główce do wrzącej wody. Gotuj 3 minuty (homary nie będą w pełni ugotowane). Używając szczypiec, przenieś homary do lodowatej wody w celu ostygnięcia. Powtórz procedurę jeszcze dwa razy z pozostałymi homarami. Używając ciężkiego tasaka lub dużego noża, natychmiast przeciąć każdego homara wzdłuż na pół.
Usunąć przewód pokarmowy i wypłukać zielony tomalley. Crack pazury; usunąć mięso pazury.
Umieścić mięso pazurów w jamach ciała.
Podgrzej brojlery. Ułóż 6 połówek homara, mięso do góry, na każdej z 2 dużych blach do pieczenia.
Mięso homara obficie posmarować roztopionym masłem. Broil 1 arkusz połówek homara, aż mięso będzie po prostu nieprzezroczyste, o 3 protokół. Powtórz z drugim arkuszem. Ułóż połówki homara na półmisku.
Łyżka ryżu, następnie mięso homara i salsa na ciepłe tortille. Złożyć tortille i podawać z wapnem kliny.
Ciepłe tortille na patelni bez rozgrzania na średnim ogniu, około 1 minuty na stronę(nie brązowo). Ułóż je na talerzu i przykryj folią.