Tacos Wieprzowe Z Czarną Fasolą
Tacos wieprzowe z czarną fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 717 kalorii, 35g białka, oraz 39g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wieprzowinę, pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Smaczne czarna fasola i kukurydza Tacos, Pulled Chicken Tacos z pikantną czarną fasolą, oraz Tacos Rybne Z Kapustą, Jicamą I Czarną Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1/2 łyżki oleju roślinnego w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać połowę czosnku i gotować, mieszając, aż złoty, o 1 minutę.
Dodać fasolę i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia, posypać serem i przykryć do ogrzania.
Podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę, pozostały czosnek, połowę czerwonej cebuli, kminek, cayenne i 1/2 łyżeczki soli. Gotować, mieszając, aż wieprzowina będzie rumiana, około 5 minut; przenieść do miski z łyżką szczelinową.
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oleju roślinnego na patelni.
Dodać paprykę, cukinię i 1/4 łyżeczki soli i gotować, aż chrupiące-miękkie, o ok. 3 protokół. Powrót wieprzowinę na patelnię; dodać odrobinę wody, sól i pieprz do smaku.
Tortille napełnij mieszanką wieprzowo-warzywną.
Posypać pozostałą posiekaną cebulą.