Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Tacos z rybami w stylu południowym. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 954 kalorie, 42g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Mieszanka sos sałatkowy ranczo, tortille mąki, pieprz mielony, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Tacos z rybami, Southern Slaw i Aji Guacamole, Grillowane Southern Fish Tacos z kapustą Slaw, oraz Tacos rybne, styl Azjatycki.
Instrukcje
1
Wyciśnij sok z 1 limonki na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok
Ryby
Wapno
2
Połącz mąkę kukurydzianą i następne 6 składników w dużej plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym. Pat ryby suche z ręcznikami papierowymi, i umieścić w torbie, wstrząsając płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
3
Wlać olej na głębokość 1 1/2 cali w dużej głębokiej patelni; ciepło do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Sum smażyć, partiami, na gorącym oleju 2 do 3 minut lub do chrupiącego i złocistego brązu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sum
Olej Do Smażenia
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
6
Umieść Suma w rozgrzanych tortillach; top równomiernie z kapustą, pożądaną ilością sosu sałatkowego, salsy i dodatków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Kapusta
Sum
Zęby Przyrodzenia
7
Pozostałe 2 limonki pokroić w kliny i podawać z tacos.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.