Przepis orzechowe Tacos jest gotowy w około 17 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 280 kalorii, 9g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos sojowy, zielona cebula, orzechy włoskie i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos), Tacos z wieprzowiną w zielonym sosie (Tacos de cerdo en salsa verde), oraz Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate) dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Adelsheim Pinot Noir (pół butelki). Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.