Taco Potion #19

Taco Potion #19
Taco Potion to meksykański przepis, który serwuje 4. Za 43 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 1g tłuszczu i w sumie 25 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 208 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką pieprz cayenne, sól koszerną, mieloną kolendrę i kilka innych składników, możesz to zrobić. To działa dobrze jako tani hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 46%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Taco Potion, Mikstura # 9, oraz Mikstura Gałki Ocznej.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Umieść wszystkie składniki w małym słoiku i wstrząśnij, aby połączyć. Przechowywać w hermetycznym pojemniku do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruinart Brut rosé (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 56 dolarów za butelkę.
Ruinart Brut Rose (półbut)
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn