Taco Nachos
Przepis Taco Nachos jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 1444 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz SOS taco, mieszankę sera, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Mało kto lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane Taco Nachos, Grillowane Piknikowe Taco Nachos, oraz 20-Minutowe Indycze Taco Nachos.
Instrukcje
Podgrzej SOS taco z mieloną wołowiną zgodnie z instrukcją na wannie.
Dla każdej porcji, miejsce 2 filiżanki chipsy na indywidualnym talerzu. Top z 1/2 szklanki ciepłego sosu taco z mielonej wołowiny, 3 łyżki sera, 1/2 szklanki sałaty i 1 łyżka kwaśnej śmietany.