Taco Beef Bake with cheddar Biscuit Topping

Taco Beef Bake with cheddar Biscuit Topping może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 24g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, wymieszaj, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przepis ten zachwycił 237 osób. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Taco Beef Bake with cheddar Biscuit Topping, Konfetti kurczak Piec z Cheddar Biscuit polewa, oraz Jarzynowa patelnia Pie Pot z polewą biszkoptową Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. w 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane; odcedzić.
Wymieszaj mieszankę przypraw taco, salsę i kukurydzę z wołowiną.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Wlać do ungreased 8-calowy kwadratowy patelni lub 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia.
W międzyczasie w średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick, ser i mleko, aż do uzyskania miękkiego ciasta.
Wrzucić ciasto na 12 łyżek na masę wołową.
Piec odkryte 20 do 25 minut lub aż polewa jest złoty kolor.