Taco Beef Bake with cheddar Biscuit Topping może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 24g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, wymieszaj, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przepis ten zachwycił 237 osób. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Taco Beef Bake with cheddar Biscuit Topping, Konfetti kurczak Piec z Cheddar Biscuit polewa, oraz Jarzynowa patelnia Pie Pot z polewą biszkoptową Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 218°. w 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszaj mieszankę przypraw taco, salsę i kukurydzę z wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
Zęby Przyrodzenia
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
4
Wlać do ungreased 8-calowy kwadratowy patelni lub 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Smażone Krewetki, Obrane
5
W międzyczasie w średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick, ser i mleko, aż do uzyskania miękkiego ciasta.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.