Taco Bake
Taco Bake to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz sos pomidorowy, cebulę, oryginalną mieszankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Taco Bake, Taco Bake, oraz Taco Bake.
Instrukcje
Piekarnik do 163°. patelnia prostokątna, 13x9x2 cale.
Gotować mieloną wołowinę i cebulę w 10-calowej patelni, często mieszając, aż wołowina będzie brązowa; odcedzić. Wymieszaj suchą mieszankę przypraw, sos pomidorowy i kukurydzę. Łyżka do patelni; posypać serem. Wymieszać Bisquick mix, mleko i jajka, aż będzie gładka.
Piec około 35 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut przed cięciem.
Podawać z pozostałymi składnikami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.