Tabbouleh

Tabbouleh
Tabbouleh przepis może zaspokoić swoje pragnienie middl eastern w przybliżeniu 35 minut. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z cytryny, sól, liście mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tabbouleh, Tabbouleh, oraz Tex-Mex Tabbouleh.

Instrukcje

1
W rondlu 2-quart podgrzać wodę do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj bulgur; zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić 13 do 15 minut lub do wchłonięcia wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
WodaWoda
3
Przenieść do dużej miski; całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać ciecierzycę, pomidory, ogórek, cebulę, ser, natkę pietruszki, miętę i sól do bulgur; wrzucić delikatnie. W małej misce wymieszaj sok z cytryny i olej trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CiecierzycaCiecierzyca
OgórekOgórek
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BulgurBulgur
SerSer
CebulaCebula
MiętaMięta
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać mieszaninę bulgur; wrzucić delikatnie do powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn