Słynny gorący Dip z kraba i karczocha Joelle
Słynny gorący Dip z kraba i karczocha Joelle może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 560 kalorii, 21g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje $2.37 za porcję. Jeśli masz śmietanę, mielony pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dip Krabowy Z Karczochami, Nashville Hot Chicken Dip, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce połącz mięso krabowe, ser śmietankowy, śmietanę, majonez, ciężką śmietanę i karczochy. Doprawić chrzanem, sokiem z cytryny, czosnkiem i czarnym pieprzem.
Dobrze wymieszać i rozprowadzić mieszaninę do naczynia do pieczenia 9x13 cali i posypać biały ser Cheddar i Old Bay przyprawy na górze.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub aż się ogrzeje i roztopi. Tymczasem wydrążcie bochenki chleba na zakwasie. Zastrzegając chleb usunięty.
Łyżka gorącego kraba zanurza się w wydrążonych bochenkach zakwasu. Użyj zarezerwowanego chleba do maczania.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.