Słynny gorący Dip z kraba i karczocha Joelle

Słynny gorący Dip z kraba i karczocha Joelle
Słynny gorący Dip z kraba i karczocha Joelle może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 560 kalorii, 21g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje $2.37 za porcję. Jeśli masz śmietanę, mielony pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dip Krabowy Z Karczochami, Nashville Hot Chicken Dip, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce połącz mięso krabowe, ser śmietankowy, śmietanę, majonez, ciężką śmietanę i karczochy. Doprawić chrzanem, sokiem z cytryny, czosnkiem i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
CrabmeatCrabmeat
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dobrze wymieszać i rozprowadzić mieszaninę do naczynia do pieczenia 9x13 cali i posypać biały ser Cheddar i Old Bay przyprawy na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Ser CheddarBiały Ser Cheddar
Przyprawa Old BayPrzyprawa Old Bay
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub aż się ogrzeje i roztopi. Tymczasem wydrążcie bochenki chleba na zakwasie. Zastrzegając chleb usunięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Na ZakwasieChleb Na Zakwasie
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Łyżka gorącego kraba zanurza się w wydrążonych bochenkach zakwasu. Użyj zarezerwowanego chleba do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
KrabKrab
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia8
Magazyn