Słodko-Tarta Sałatka
Słodka i tarta sałatka może być właśnie przepisem bezglutenowym, bezmlecznym, lakto ovo-wegetariańskim i wegańskim, którego szukałeś. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 44 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 1 g białka i 2 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako bardzo budżetowa przystawka. Udaj się do sklepu i kup mieloną musztardę, olej rzepakowy, żurawinę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się na Czwarty Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 26%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Tarta ze słodkich ziemniaków Tatindam Good Sweet autorstwa Davida Guas & Raquel Pe, Sweet Slaw i Sweet Colesław.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj kapustę, jabłka, marchew, żurawinę i nasiona selera.
Umieść ocet, cukier, cebulę, sól i musztardę w robocie kuchennym; przykryć i miksować aż do uzyskania puree. Podczas przetwarzania stopniowo, równym strumieniem, stopniowo dodawaj olej.
Skropić mieszanką kapusty i wrzucić do pokrycia.
Schłodzić przez co najmniej 2 godziny. Przed podaniem wymieszać.