Słodko-pikantne Tacos z łososiem

Słodko-pikantne Tacos z łososiem
Słodko-pikantne Tacos z łososia to pescatarian danie główne. Na 4,14 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 712 kalorii. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, oliwę z oliwek, meksykańską mieszankę przypraw i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Słodkie i pikantne Tacos, Słodkie i pikantne krótkie żeberka Tacos, oraz Sweet N ' Spicy Shrimp Lettuce Tacos.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników i 1 łyżkę meksykańskiej mieszanki przyprawowej w misce. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meksykańska Mieszanka PrzyprawMeksykańska Mieszanka Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Posypać rybę pozostałą 1 łyżką mieszanki przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka PrzyprawowaMieszanka Przyprawowa
RybyRyby
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj rybę i gotować 4 do 5 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia. Połamać ryby na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Podgrzewaj tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tortille napełnij mieszanką kapusty i łososia, wierzch z mango Pico de Gallo i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
KapustaKapusta
łosośłosoś
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn