Słodko-kwaśny Stir Fry

Słodko-kwaśny Stir Fry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj smażyć słodko-kwaśne. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,29 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 12g białka, oraz 6G tłuszczu. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka marchwi, mielonego imbiru, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Słodko-kwaśny Stir-Fry, Słodko-kwaśny Stir-Fry, oraz Smażony kurczak słodko-kwaśny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać 1/4 szklanki wody, ocet, miód, sos sojowy, imbir i sok ananasowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok AnanasowySok Ananasowy
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
ImbirImbir
MiódMiód
WodaWoda
2
Umieść tofu w małej szklanej lub plastikowej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Wlać mieszaninę soku na tofu; wrzucić delikatnie. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
4
Usuń Tofu z marynaty; rezerwy marynaty. Skrobię kukurydzianą rozpuścić w 2 łyżkach wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MarynataMarynata
WodaWoda
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Rozgrzać olej sezamowy w woku lub 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
6
Dodać cebulę i marchew; stir-smażyć około 3 protokół lub do chrupkiego-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CebulaCebula
7
Dodać ananasa, tofu i paprykę; delikatnie wymieszać smażyć 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
AnanasAnanas
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
8
Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej w zarezerwowanej marynacie; wlać do woka. Gotować 2 minuty, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
9
Podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
10
Posypać orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn