Słodko-kwaśny sos wujka Billa może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sos sojowy, koncentrat soku ananasowego, keczup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Podobne przepisy to Łosoś wujka Billa marynowany w syropie klonowym i sosie sojowym, Buraki wujka Billa i fasola szparagowa w sosie śmietanowym, oraz Wujek Bill ' s Ahi Ahi Tuna.
Instrukcje
1
W średniej patelni połączyć ocet i cukier i doprowadzić do wrzenia, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać koncentrat soku ananasowego, glutaminian sodu, ketchup, sos sojowy, sól przyprawową i czosnek w proszku i doprowadzić do wrzenia. Mieszać aż do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku Ananasowego
Msg
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Płatki Crispix, Rozdrobnione
3
Dodaj czerwony barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywności
4
W międzyczasie w filiżance wymieszaj wodę i skrobię kukurydzianą, aż do całkowitego rozpuszczenia. Podczas gotowania sosu dodawać powoli mieszankę skrobi kukurydzianej, ciągle mieszając, aż mieszanina lekko zgęstnieje. Nie dodawać mieszaniny na raz, ponieważ sos może stać się zbyt gęsty. Używaj tylko tyle skrobi kukurydzianej, aby zagęścić do pożądanej konsystencji. Po osiągnięciu pożądanej konsystencji voila! Sos jest gotowy!