Słodko-Gorący Smak Kapusty
Słodko-gorący kapusta Relish może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 52 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka cebuli, ocet jabłkowy, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Słodko-Gorący Smak Kapusty, Rozkoszuj się latem: słodka i pikantna kukurydziana Rozkosz, oraz Salwadorski Przysmak Z Kapusty (Curtido) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę, czosnek i 1 łyżeczka soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, ale nie Brązowy, o 5 protokół.
Dodaj kapustę, cydr, ocet, cukier i pieprz do smaku. Przykryć i dusić, aż kapusta będzie miękka, o 20 protokół.
Wymieszać z jicamą, chrzanem buraczanym i koperkiem; doprawić solą i pieprzem. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Podawać z grillowaną kiełbasą (po lewej).