Słodko-Gorzki Mus Czekoladowy Brownies

Słodko-gorzki mus czekoladowy Brownies może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten przepis służy 6. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. 24 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka czekolady, masła, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Słodko-Gorzki Mus Czekoladowy, Francuski Słodko-Gorzki Mus Czekoladowy, oraz Słodko-Gorzki Mus Czekoladowy Ciasto Na Lodówkę.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia patelni 8 cali z folią aluminiową. Upewnij się, że folia znajduje się poza dwoma przeciwległymi końcami patelni. Pomoże to w podnoszeniu ciastek z patelni. Dno lekko posmarowane masłem i boki patelni wyłożonej folią.
Masło pokroić na kawałki i rozpuścić w rondlu na małym ogniu.
Zdjąć patelnię z ognia, dodać 1 uncję niesłodzonej czekolady.
Odstawić na 1 minutę, następnie mieszać, aż będzie gładka.
Ubij w 1/2 szklanki białego cukru, 1 jajko (upewnij się, że jajko jest w temperaturze pokojowej), a następnie wanilii. Używając drewnianej łyżki, wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól, aż będzie gładka.
Ciasto równomiernie rozprowadzić na patelni.
Piec 10-12 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie z wilgotnym okruchem. Nie przesadzaj. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Aby Mus: stopić 4 uncje słodko-gorzkiej czekolady z kawą w górnej części podwójnego kotła na gorącej wodzie. Często mieszaj, aż będzie gładka.
Ubij 3 żółtka, po jednym.
W schłodzonej średniej misce ubij 3/4 szklanki ciężkiej śmietany, aż uformują się miękkie szczyty. W innej średniej misce ubij 3 białka, aż zaczną tworzyć się miękkie szczyty. Wymieszać 1/4 tych ubitych białek do mieszanki czekoladowo-kawowej, a następnie ostrożnie złożyć resztę
Delikatnie złóż bitą śmietanę.
Rozprowadzić mus czekoladowy równomiernie na wierzchu schłodzonego brownie na patelni.
Aby zrobić polewę: w schłodzonej średniej wielkości misce ubij 1/3 szklanki ciężkiej śmietany i 1 łyżkę cukru cukierniczego, aż uformują się miękkie szczyty.
Usuń brownie z patelni do pieczenia, chwytając zwisającą folię.
Pokroić w kwadraty i przenieść do naczynia do serwowania.
Na wierzch każdego brownie ułożyć bitą śmietanę, a na wierzch polać czekoladową fasolką espresso. Przechowywać w lodówce.