Słodkie ziemniaki z masłem Ancho Chile
Słodkie ziemniaki z Ancho Chile masło może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 561 kalorii, 2G białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, jabłecznik, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowana kukurydza z miodem-Ancho Chile Butter, Kasza Z Białego Cheddaru Z Masłem Ancho Chile, oraz Kurczak Cytrynowo-Ancho I Słodkie Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić słodkie ziemniaki w 1/4 cala okrągłe plastry.Ułóż ziemniaki w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia.
W misce wymieszaj brązowy cukier, cynamon, gałkę muszkatołową, imbir, roztopione masło i cydr.
Posypać każdą warstwę ziemniaków mieszaniną.
Przykryć folią i piec w temperaturze 325 stopni F przez około 35 minut lub aż będzie prawie miękka.
W innej misce ubić miękkie masło, syrop klonowy, chile proszek i sól i pieprz.
Zdjąć folię, i wlać mieszaninę masła chile i kontynuować pieczenie przez kolejne 15 minut, aż złoty kolor. Trzymaj ciepło.