Słodkie Ziemniaki Fettuccine
Słodkie ziemniaki Fettuccine jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś masło, udekoruj: gałązki pietruszki, słodkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Słodkie Ziemniaki, Czosnek I Fettuccine Z Kurczaka, Fettuccine ze słodkich ziemniaków i dyni z orzechami pekan Gremolata, oraz Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrać słodkie ziemniaki i pokroić wzdłuż na plastry o grubości 1/8 cala za pomocą mandoliny. Ułóż od 4 do 6 plastrów ziemniaków na desce do krojenia; pokrój wzdłuż na paski o szerokości 1/4 cala. Powtórz procedurę z pozostałymi plastrami.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać paski ziemniaków, i smażyć 6 do 8 minut lub aż al dente. (Nie przegotować paski lub będą się rozpadać.)
Dodaj 1/2 szklanki Pekan Gremolata, i wrzucić delikatnie do herbu.