Słodkie Ziemniaki Empanadas
Słodkie ziemniaki Empanadas wymaga około 25 minut od początku do końca. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 117 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gotowych bułek półksiężycowych, sól koszerna, serek śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Słodkie Ziemniaki Empanadas, Wegetariańska soczewica i słodkie ziemniaki Empanadas, oraz Soczewica, jarmuż i słodkie ziemniaki Empanadas z kremowym sosem Chimichurri.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W małej misce, rozgnieść słodkie ziemniaki widelcem, i wymieszać w serek, brązowy cukier, Jeśli za pomocą, sok z cytryny, i szczypta soli, aż kremowy.
Wyjąć ciasto z tubki i oddzielić na 4 prostokąty. Pracując z 1 prostokąt na raz, przewróć perforowane linie w cieście, aby uszczelnić razem.
Przeciąć prostokąt na pół, a następnie przeciąć połówki na 2 Trójkąty.
Umieść czubatą łyżeczkę nadzienia ze słodkich ziemniaków w środku każdego z 4 trójkątów. Złóż ciasto na każdym, tak jakbyś robił ravioli, i uszczypnij krawędzie razem.
Kontynuuj robienie małych trójkątnych empanad z resztą ciasta, w sumie 16.
Umieścić Trójkąty na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i do nagrzanego piekarnika.
Piec empanadas aż złoty, o 10 do 12 protokół. W międzyczasie w płytkiej misce wymieszaj cukier, cynamon i szczyptę soli. Jeszcze ciepłe, umyć empanadas z roztopionym masłem, a następnie delikatnie wrzucić mieszankę cynamon-cukier.
Podawać empanadas z pikantny jogurt zwykły do zanurzenia.