Need a dairy free main course? Słodkie morele BBQ krewetki Kabobs może być znakomity przepis, aby spróbować. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 31g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz krewetki, sos barbecue wędzony hickory, kuskus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sweet ' N Sour Shrimp & Bacon Kabobs, Apricot Glazed Kabobs, oraz Morelowe Grillowane Jagnięce Kaboby.
Instrukcje
1
Moczyć cztery 10-calowe szaszłyki bambusowe w wodzie przez co najmniej 30 minut, aby zapobiec przypaleniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
2
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Wymieszać sos barbecue, konfitury i czerwoną paprykę w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Barbecue
Papryka Czerwona
Przetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Owiń pasek boczku wokół każdego kasztana wodnego. Krewetki wątku i kasztany wodne na przemian na każdym szaszłyku bambusa, pozostawiając przestrzeń między każdym kawałkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany Wodne
KASZTANY JADALNE
Krewetki
Boczek
Woda
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
5
Umieścić na stojaku w patelni brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
6
Broil kabobs z topami około 4 cali od ciepła 6 minut, szczotkowanie często z mieszaniną sosu. Włącz kabobs; pędzel z mieszanką sosu. Broil 5 do 6 minut dłużej lub aż krewetki są różowe i firmy. Wyrzucić pozostałą mieszaninę sosu.
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.