Słodkie Masło Z Kopru Włoskiego

Słodkie Masło Z Kopru Włoskiego
Słodkie masło z kopru włoskiego jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz koper włoski, miód, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Koper włoski ze słodką cebulą, Koper Włoski Velouté I Jego Słodkie Przyprawy, oraz Koper Duszony Słodko-Kwaśny.

Instrukcje

1
Masło, koper włoski, sok pomarańczowy, Skórka i miód wymieszać na gładką masę, w robocie kuchennym, mikserze elektrycznym lub ręcznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
MasłoMasło
Koper WłoskiKoper Włoski
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
3
Zeskrobać masło do dekoracyjnej małej miseczki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
artykuł var
5
Typ_27_data = {};
6
artykuł
7
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia3
Magazyn