Słodkie i pikantne nasiona dyni

Słodkie i pikantne nasiona dyni
Słodkie i pikantne nasiona dyni mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 35 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 7 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać olej canolan, szczypta mielonego pieprzu, pestek dyni i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Piernikowa zupa ze słodkich ziemniaków z prażonym kokosem i pestkami dyni, Pieczone Delikatesy z żurawiną i dyni, oraz Sałatka Frisee Z Dyni I Queso Fresco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miejsce 1 Puchar nasiona dyni w dużej patelni na średnim ogniu. Gotować przez 4 minuty lub do tostów, stale mieszając (nasiona lekko pop).
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Połączyć olej rzepakowy i pozostałe składniki w dużej misce; dodać nasiona, podrzucając do herbu. Ułóż nasiona w jednej warstwie na wyłożonej papierowym ręcznikiem blasze do pieczenia. Fajne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn