Słodkie i pikantne nasiona dyni
Słodkie i pikantne nasiona dyni mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 35 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 7 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać olej canolan, szczypta mielonego pieprzu, pestek dyni i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Piernikowa zupa ze słodkich ziemniaków z prażonym kokosem i pestkami dyni, Pieczone Delikatesy z żurawiną i dyni, oraz Sałatka Frisee Z Dyni I Queso Fresco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce 1 Puchar nasiona dyni w dużej patelni na średnim ogniu. Gotować przez 4 minuty lub do tostów, stale mieszając (nasiona lekko pop).
Połączyć olej rzepakowy i pozostałe składniki w dużej misce; dodać nasiona, podrzucając do herbu. Ułóż nasiona w jednej warstwie na wyłożonej papierowym ręcznikiem blasze do pieczenia. Fajne 10 minut.