Słodkie i pikantne klopsy
Słodkie i pikantne klopsy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 314 kalorii, 27g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz SOS barbeque, salsa verde tortilla chipsy, jajka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Słodkie i pikantne klopsy, Słodko-Pikantna Glazurowana Maślanka, oraz Pikantne Klopsy Tex Mex.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce, wymieszać mieloną wołowinę, jajka, cebula, sos barbeque, zielona papryka, pomidory pokrojone w kostkę z zieloną papryką chile, chipsy tortilla o Smaku Salsa Verde i sos Worcestershire. Uformuj bochenek i umieść na patelni o wymiarach 11x7 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku 75 do 90 minut, lub do środka bochenka nie jest już różowy.